Disposem d'una gran varietat de pans:
PA NATURAL
Elaboració diària
Pa natural per la seva llarga fermentació (24 hores de repòs) i fet amb massa mare.
Pa natural per la seva llarga fermentació (24 hores de repòs) i fet amb massa mare.
BARRA NATURAL
Elaboració diària
Pa natural per la seva llarga fermentació (24 hores de repòs) i fet amb massa mare.
Pa natural per la seva llarga fermentació (24 hores de repòs) i fet amb massa mare.
PA DE XIA
Elaboració dimecres i divendres
El nostre pa de Xia, també conté farina de blat de moro. Té una bona conservació. Tres dies de conservació si es conserva en un lloc sec.
El nostre pa de Xia, també conté farina de blat de moro. Té una bona conservació. Tres dies de conservació si es conserva en un lloc sec.
PA DE VIENA
Elaboració diària
El nostre pa de Viena és molt nutritiu, està fet amb llet i mantega. És molt adient per la dieta dels més petits de casa, ja que és molt nutritiu.
El nostre pa de Viena és molt nutritiu, està fet amb llet i mantega. És molt adient per la dieta dels més petits de casa, ja que és molt nutritiu.
PA DE COCA
Elaboració diària
Un pa molt humit, 75% d’aigua, això és el fa que tingui una esponjositat molt suau i sigui cruixent quan es torra. Conté una mica de sègol i malta, que li donen un sabor molt especial!
Un pa molt humit, 75% d’aigua, això és el fa que tingui una esponjositat molt suau i sigui cruixent quan es torra. Conté una mica de sègol i malta, que li donen un sabor molt especial!
PA D'ESPELTA
Elaboració dimecres i divendres
Amb farina d’espelta, la varietat de blat més antic, i amb diferents llavors: pipes de gira-sol, sèsam... el fan un pa molt nutrient.
Amb farina d’espelta, la varietat de blat més antic, i amb diferents llavors: pipes de gira-sol, sèsam... el fan un pa molt nutrient.
BARRA DE 200gr
Elaboració diària
La nostra barra de 200gr està feta amb massa mare. Aquest procés li dóna un sabor i conservació molt bons.
La nostra barra de 200gr està feta amb massa mare. Aquest procés li dóna un sabor i conservació molt bons.
PA DE FAJOL
Elaboració dimecres i divendres
El fajol és un fals cereal, és a dir, no pertany a la família de les gramínies (a diferència del blat, el sègol, l’ordi o la civada). És un pa amb molt poc gluten, també amb molt bona durabilitat.
El fajol és un fals cereal, és a dir, no pertany a la família de les gramínies (a diferència del blat, el sègol, l’ordi o la civada). És un pa amb molt poc gluten, també amb molt bona durabilitat.